PRESENTACIÓ: 40 plaers.

PRESENTACIÓ: 40 plaersPetites coses que fan la vida més dolça, de Daniel Ruiz-Trillo.

Dissabte 20/ 04 a les 20h. 

40 plaers 2

Daniel Ruiz-Trillo és professor de Llengua i Literatura Catalanes, escriptor, periodista, blocaire, verbívor i promotor cultural. Escriu en diferents diaris i ha publicat els poemaris: Truc curt (El Carro del Sol, 1999), Sal i vi (El Carro del Sol, 2000), Sonets sonats (Edicions 96, 2000), Una estona de sal (Edicions 96, 2001), Partícules i versos (Edicions 96, 2002), Fibromiàlgia i tu (A Edicions, 2003) i a Recer de versos (Edicions 96, 2006). També ha publicat la novel·la Com un vals de Chopin (Paralelo Sur, 2012) i ha escrit reportatges de viatges per diverses revistes. Actualment, edita versos.cat i és director dels festivals de poesia Poemestiu, Vers l’Aigua, Poemanresa i Dolça Poesia.

40 plaers. Petites coses que fan la vida més dolça (Paralelo Sur Edicions, 2012) és un llibre d’en Daniel Ruiz-Trillo que parla de petits plaers que fan que la vida sigui bonica: la platja, la cascada, les garotes, el pa amb tomàquet, la migdiada, el mar, llegir el diari, el diumenge, cuinar, l’amor, una tarda d’estiu, el Barça de Guardiola… 40 plaers té una estructura fàcil i àgil, està escrit amb una narrativa curta, planera i senzilla i vol compartir amb el lector la joia de viure. El pròleg és de la poeta Marta Pérez i Sierra i els dibuixos de la Marite Evaristo.

L’acte serà presentat per Maria Antònia Massanet i la presentació del llibre anirà a càrrec de la prologuista, Marta Pérez Sierra, i del mateix autor, Daniel Ruiz-Trillo, que, juntament amb Sergi G. Osed, Rafael Casas, Jordi Masó Rahola, Joan Opi i Sònia Moll, recitaran microcontes del llibre que es presenta, així com de propis.

Activitat gratuïta. L’acte comptarà amb servei de bar i hi haurà venda de llibres i signatures per part de l’autor.

Anuncios

Un pensamiento en “PRESENTACIÓ: 40 plaers.

  1. Pingback: 40 plaers al bloc de l’iroom | 40 plaers

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s