Col·lecció Alabatre de l’editorial LaBreu

Presentació novetats editorials, col·lecció Alabatre de l’editorial LaBreu

El proper dissabte 25 de març ens visitaran a l’Iroom les novetats editorials de la col·lecció Alabatre de poesia de l’editorial LaBreu, presentades i recitades per les seves autores: Ester Andorrà i Nú Miret, autora i il·lustradora, respectivament, del poemari Afamats; Silvie Rothkovic, autora de Pianos i túnels, i Anna Ballbona, que va publicar l’any passat el recull Conill de gàbia.

Ester Andorrà Culubret (Barcelona,1972) és llicenciada en Filologia i va gestionar una impremta familiar fins l’any 2007. Ha exercit de llibretera i és auxiliar de producció editorial. L’any 2004 va posar en marxa el projecte de LaBreu Edicions. El seu trajecte creatiu es desenvolupa entre la poesia i la fotografia, i es pot seguir, des del 2004 al blog http://www.espaistacats.blogspot.com. Té obra poètica publicada a la revista digital Paperdevidre i en diversos llibres col·lectius.

Núria Miret (El Poal) va estudiar escultura a l’escola d’Arts i Oficis de Tàrrega i dibuix a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Forma part de la companyia Teatre de Butxaca des de principis dels 90. Entre altres dedicacions, llegeix en veu alta per als altres.

Silvie Rothkovic (Barcelona, 1981) és l’heterònim rus i de filiació pictòrica d’una Sílvia que prové de la pedagogia, la interpretació i l’educació musical i la història de l’art.
Ha publicat els llibres de poesia:
 Helicòpter (LaBreu Edicions, 2007) i Altres Arbres (Tria Llibres, 2011), i complementa la seva poètica a www.silvierothkovic.com/blog/.

Anna Ballbona (Montmeló, 1980) ha estudiat Periodisme i Teoria Literària i Literatura Comparada. És redactora al diari El Punt Avui i col·labora amb EL 9 NOU del Vallès Oriental i EL 9 Esportiu. Ha publicat La mare que et renyava era un robot, Premi Amadeu Oller del 2008 per a poetes joves. Ha estat inclosa a Quàntiques: 10 poetes joves amb diferencial femení (Aula de Poesia de la UAB, 2008) i manté el blog “Radiacions”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s