Concert Joana de Diego

Concert Joana de Diego

Dissabte 29 de Juny, a partir de les 20:00 h.

Entrada 3 €

Portada_BaixaRes copia

Lluny de les teulades és un disc que té la clara voluntat de dir i dir-se, de manera subtil, íntima i reflexiva. I això és fa palès amb unes lletres treballades amb cura, menudes, properes als poemes, on, fent ús d’una mínima expressió, s’intenta abastar tot un món de significats més amplis.

Un món on es dibuixa un ventall d’emocions que ens travessa amb cançons que de vegades estan escrites amb la tendresa de qui s’aboca al bressol de la filla per conjurar totes les seues pors mentre la son fa camí per la xemeneia; i d’altres vegades estan escrites amb l’ànima descalça que canta les ferides i li aguanta la mirada a la vida. La vida que esclata als ulls negres d’una dona que passeja. La vida que et convida a emborratxar-te amb vi i a dansar amb el seu vent capritxós com les fulles caigudes dels arbres. La vida que és la sort en la pell d’una dama. La vida que és també el desordre de les lletres, un cabdell fet d’ànsia que un dia perd les coordenades igual com un altre vol beure’s la lluna.

Cançons, en definitiva, cantades amb una veu petita, una veu que amara qui l’escolta, s’obri pas entre els plecs de l’ànima, i, quasi sense voler, t’agafa de la mà perquè tanques els ulls i et deixes portar on diuen que l’aire és més suau, lluny de les teulades.

Text de 

insta_1

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s